Mobirise

Стриптизьор 

300лв. 
- Професионално Изпълнение
- Тематичен костюм
(виж видео по-долу)
- Цяла България

Резервация 

Цяла България

КАКВО КАЗВАТ ЗА НАС?

"От името на всички момичета и най вече бъдещата булка ви благодарим,че направихте вечерта ни запомняща се :),,

Рали М.


"Благодаря Ви за бързата реакция, която получих от Вас! Буквално от днес за днес резервирах стриптизьор за партито във Варна, но Вие успяхте да доставите изключителна услуга, която ще запомним за цял живот! "

Невена . Б

Благодаря Ви! Вие направихте чудесния парти подарък за моята приятелка и нейните гости , от моминското парти. Стриптизьора накара всички нас просто да останем без думи. Професионално изпълнение. Браво!

Перслава . Д


Рожден Ден

Приятелката ти има рожден ден?! Отново главоблъсканици с мисълта какво да й подариш?! Не мисли повече! Ние сме тук заради ТВОЯТА ПРИЯТЕЛКА. Да направим нейното парти уникално, вечерта вълшебна и теб доволна от избора на подаръка, който тя ЩЕ хареса! Стриптизьор, който може да излезе от вълшебна подаръчна кутия е на път към Вас!

Моминско Парти

Танцьорът за моминското парти, който ще накара всички гости да настръхнат от вълнение. Ще получите много радостни емоции и ще се забавлявате както никога до сега! С нашия професионално обучен стриптизьор Вие имате възможността да направите едно наистина запомнящо моминско парти. Моминското парти, което ще помните цял живот … идва!

Обикновена Вечер

Всички имаме тези скучни…, скучни вечери в които излизаме с приятелки и НЕ се забавляваме. Не сме на кеф…, нямаме търпение да се приберем вкъщи?! Но защо да го правим? Не е ли по-добре да се усмихнем? Да се забавляваме и да се отдадем на купона. Всичко е възможно СЕГА! Не после, НЕ утре, а СЕГА! Убий скуката с нашия професионален стриптизьор.

Резервации/Booking: +359882636662
E-Mail: Info@tanciorkite.com
 стриптизьор за моминско парти/ танцьорки под наем софия / стриптизьорки ергенско парти / танцьорки за дискотека