responsive website templates

Стриптизьорка 

300лв. 
- Професионално изпълнение.
- Тематичен костюм
(виж видео по-долу)
- Цяла България

Резервация 

Цяла България

КАКВО КАЗВАТ ЗА НАС?

"От името на всички момичета и най вече бъдещата булка ви благодарим,че направихте вечерта ни запомняща се :),,

Рали М.


"Благодаря Ви за бързата реакция, която получих от Вас! Буквално от днес за днес резервирах стриптизьор за партито във Варна, но Вие успяхте да доставите изключителна услуга, която ще запомним за цял живот! "

Невена . Б

Благодаря Ви! Вие направихте чудесния парти подарък за моята приятелка и нейните гости , от моминското парти. Стриптизьора накара всички нас просто да останем без думи. Професионално изпълнение. Браво!

Перслава . Д


Рожден Ден

Приятелят ти има рожден ден?! Отново главоблъсканици с мисълта какво да му подариш?! Не мисли повече! Ние сме тук заради ТВОЯТ ПРИЯТЕЛ. Да направим неговото парти уникално, вечерта вълшебна и теб доволен от избора на подаръка, който той ЩЕ хареса! Стриптизьорка, която може да излезе от вълшебна подаръчна кутия е на път към Вас!

Ергенско Парти

Танцьорката за ергенско парти, която ще накара всички гости да настръхнат от вълнение. Ще получите много радостни емоции и ще се забавлявате както никога до сега! С нашата професионално обучена стриптизьорка Вие имате възможността да направите едно наистина запомнящо ергенско парти. Ергенското парти, което ще помните цял живот … идва!

Обикновена Вечер

Всички имаме тези скучни…, скучни вечери в които излизаме с приятели и НЕ се забавляваме. Не сме на кеф…, нямаме търпение да се приберем вкъщи?! Но защо да го правим? Не е ли по-добре да се усмихнем? Да се забавляваме и да се отдадем на купона. Всичко е възможно СЕГА! Не после, НЕ утре, а СЕГА! Убий скуката с нашата професионална стриптизьорка.

Резервации/Booking: +359882636662
E-Mail: Info@tanciorkite.com
 стриптизьор за моминско парти/ танцьорки под наем софия / стриптизьорки ергенско парти / танцьорки за дискотека